The Word of Kaj

Det börjar dra ihop sig på allvar nu med bara en vecka kvar!
Dark Elves har gått varma i Västerås med 1-2 matcher nästan varje dag under en veckas tid.
De har levererat precis som väntat i de allra flesta matcher och känns fruktansvärt stabila. Ett klart kvitto på att listan fungerar precis som jag trodde att den skulle göra,
samt att jag verkligen har lärt mig att spela den så som den ska spelas - Snabbt och fegt!
Känns även grymt stabilt att ha Hampus vid rodret, både vad det gäller matchning, men också all koll på ETC, informationen där runt, hotell, resa osv.
Lite lyxigt att ha någon som gör så mycket bara för att ge oss andra så bra förutsättningar som möjligt för att prestera i våra matcher!

Men tävlingsnerver finns det - som alltid hos mig! Speciellt när det är prestige inblandat, och inte minst med alla timmars jobb, funderande, klurande
och resonerande som vi tillsammans i laget har lagt ned på det här. Dock givetvis en i sanning mycket nöjsam sysselsättning - som kommer att nå sin kulmen om ca en vecka.
Än finns det dock ett par matcher kvar som ska spelas och ett par trays som ska byggas. Alldeles lagom mycket för att hålla igång ångan men inte skapa stress.

Det är nära nu, och det känns jävla bra! Ser fram emot ETC som faan! Snart kommer första matchen att rulla igång - och då Jävlar!

Over, and out!
//Kaj "Relationship Material" Gyllinger

Kommentarer
Postat av: Pro-stopper

Fan va gott att höra, din lista ser sjukligt hård ut, hoppas verkligen det går vägen och både du och de andra grabbarna krossar allt motstånd!

2012-08-11 @ 21:47:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0